Lijstenmakerij De Nieuwe Stijl, gevestigd aan de Leidsestraatweg 227 in Woerden (voorheen Oss), opende in november 2001 haar deuren.

Dirk-Jan van der Landen, die ooit als 15-jarige begon als inlijster bij Gallery Woerden, maakt hiermee zijn droom waar. Door de jaren heen neemt hij een kijkje in diverse “keukens“ van dit ambachtelijke vakmanschap. Bij verschillende lijstenmakerijen helpt hij mee aan uitbreiding van het atelier, adviseert hij op het gebied van lijsten en krijgt hij onder andere de kunst van het conserverend inlijsten onder de knie.

Bij Lex Lijsten in Arnhem van eigenaar Alex Thoma, voormalig jurylid Nederlands Kampioenschap Inlijsten, leert Dirk-Jan inlijsten op museumkwaliteit. Inlijstingen voor musea, kunstuitleen en collecties van diverse multinationals en zeer gerenomeerde Kunstenaars gaan hier door zijn handen.

Met lijstenmakerij De Nieuwe Stijl brengt Dirk-Jan zijn 15 jaar ervaring in de praktijk en is werkelijk alles mogelijk. Het inlijsten van een beschilderd doek, afdruk op papier, maar ook een foto, T-shirt of een kinderschoen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is inlijstbaar.

Loopt u gerust eens binnen voor advies!